WATERPOMPEN

Afbeelding invoegen  
Hydrofoorgroep geschikt voor de waterbevoorrading bij huishoudelijke toepassingen, land-en tuinbouw, kleine industriële toepassingen. Bestaande uit een zelfaanzuigende elektrische pomp van het type JET of JETINOX, membraanvat van 20 liter, drukschakelaar voor automatische bediening, manometer, compleet met voedingskabel en stekker, alles gemonteerd en klaar voor installatie
hier volgen wij 3 type pompen van.
82M/20H    
102M/20H
132M/20H               AQUAJET-AQUAJETINOX GWS 20 H NL-FR leaflet_0 (1).pdf
 
 
 


 
Afbeelding invoegen
 
WATERPOMP DAB ACTIVE SYSTEEM
 
 

 
 
Afbeelding invoegen
 
DAB JETPOMP MET PRESSCONTROL
Zelfaanzuigende pomp met pomplichaam uit gietijzer, inox geschikt voor regenwaterrecuperatie. Automatische sturing dmv CONTROL-D met wijzigbare richting, ingebouwde droogdraaibeveiliging. Ingebouwde thermische beveiliging en permanent ingeschakelde condensator. Terugslagklep of voetklep zijn noodzakelijk aan de aanzuigzijde van de pomp.
Debiet: tot 4.8 m ³/h met een opvoerhoogte tot 61m
Temperatuurbereik vloeistof: van 0°C tot + 35°C voor huishoudelijke toepasingen, van 0°C tot + 40°C voor andere toepassingen.
Verpompte vloeistof: schoon, vrij van vaste en minerale bestanddelen, niet viskeus, chemisch neutraal, zo dicht mogelijk de kenmerken van water benaderen


 
 
Afbeelding invoegen
 

Meercellige zelfaanzuigende pomp met pomplichaam uit roestvrij staal, geschikt voor regenwaterrecuperatie. Automatische sturing dmv CONTROL-D met wijzigbare richting, ingebouwde droogdraaibeveiliging. Ingebouwde thermische beveiliging en permanent ingeschakelde condensator. Geruisarme werking (meerdere waaiers). Terugslagklep of voetklep zijn noodzakelijk aan de aanzuigzijde van de pomp.

Debiet: tot 7.2 m ³/u met een opvoerhoogte tot 59 m
Temperatuurbereik vloeistof: van 0°C tot + 35°C voor huishoudelijke toepassingen, van 0°C tot + 40°C voor andere toepassingen.
Verpompte vloeistof: schoon, vrij van vaste bestanddelen en minerale bestanddelen, niet viskeus, chemisch neutraal, zo dicht mogelijk de kenmerken van water benaderend.
Maximale bedrijfsdruk: 8 bar (800 kPa)
Maximale aanzuigdiepte: 7 m
Q WAAIERS
EUROINOX 30/50 : 3
EUROINOX 40/80 : 5      EUROINOX CONTROL D NL-FR (1).pdf


 
Afbeelding invoegen  
 
De ACTIVE SWITCH is een zeer compacte en eenvoudige pompinstallatie dewelke geschikt is voor watertoevoer en regenwaterrecuperatie in huishoudelijke toepassingen.
Door middel van een vlotter wordt het regenwaterpeil in de regenwaterput gecontroleerd en bij tekort aan regenwater stuurt deze vlotter een signaal naar de kogelkraan dewelke zorgt voor een automatische omschakeling naar leidingwater via een voorraadvat van 10 liter.
ACTIVE SWITCH NL - FR leaflet.pdf